icon

Gnocchi Met Romige Paddenstoelen-gehaktsaus

Preview
origineel recept
66 keer bekeken
20 minuten
3 porties
Toegevoegd 2023-09-19
Geüpdatet 2024-02-25
Nederlands Italian Main Other/mixed meatPastaWarm

Ingrediënten

3
Personen
400 g Bakken kastagnechampignons
500 g Gemengd gehakt
4 el Olijfolie
200 ml Creme fraiche
500 g Gnocchi (rummo)
1 Prei
2 Sjalotten
3 tenen Knoflook
1 Bouillonblokje
1 el Bloem
80 g Parmezaanse kaas

Instructies

Kookmodus

  1. Verhit 2 el olijfolie in een ruime koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. krokant.
  2. Snipper de sjalot uit de soeppakketten. Veeg de paddenstoelen schoon en snijd grof. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de sjalot 1 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 min. op hoog vuur aan.
  3. Halveer intussen de prei in de lengte, spoel goed af en snijd in halve ringen. Voeg de prei toe aan de paddenstoelen en bak 5 min. mee. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  4. Voeg 1 el bloem toe en bak 1 min. mee. Verkruimel er een half bouillonblokje over. Schenk er de slagroom bij, roer door en verwarm 1 min. Schep de gnocchi door de saus en breng op smaak.
  5. Snijd de peterselie fijn. Schep de gnocchi op 4 borden. Rasp er de Parmezaanse kaas over en garneer met de peterselie. Tip! je houdt bloem en 1 bouillonblokje over. Handig voor de voorraadkast!

Voedingswaarden

Energie861 kcal
Koolhydraten52 g
Eiwitten41 g
Vet53 g

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen