Gnocchi In Truffelsaus
origineel recept
56
keer bekeken
15 minuten
3 porties
Toegevoegd 2023-08-01
Geüpdatet 2023-08-01
Nederlands
Italian
Main
Vegetarian
Pasta
Warm
Ingrediënten
3
Personen
(gebaseerd op 3)
500 gr
Gnocchi
80 gr
Truffeltapenade
250 gr
Champignons
1
Uitje
1 teen
Knoflook
100 ml
Room (plantaardig)
Snuf
Peper en zout
 
Verse basilicum
50 gr
Parmezaanse kaas
1 handje
Pijnboompitten
Instructies
Kookmodus
Kook de
gnocchi
2 minuutjes beetgaar en giet daarna af.
Rooster de
pijnboompitten
kort en zet aan de kant.
Snipper de ui en
knoflook
en fruit deze aan in een pan met een beetje olie.
Snijd de
champignons
in plakjes en voeg ze toe en bak een paar minuten mee tot ze iets geslonken zijn.
Voeg de
gnocchi
toe aan de pan en de
truffeltapenade
. Giet de
room
erbij en roer tot een saus, laat deze een paar minuutjes zachtjes pruttelen.
Rasp de
Parmezaanse kaas
en roer deze er op het laatst door (bewaar een beetje voor de garnering).
Serveer de truffel
gnocchi
in borden en garneer met
verse basilicum
,
Parmezaanse kaas
en
pijnboompitten
.
Beoordelingen
Log in om je eigen beoordeling te plaatsen
×
Unit
Grams
Milliliters
1 cup
227g
240ml
3/4 cup
170g
180ml
2/3 cup
151g
160ml
1/2 cup
114g
120ml
1/3 cup
76g
80ml
1/4 cup
57g
60ml
1 tbsp
15g
15ml
1 tsp
5g
5ml
1 lbs
454g
1 oz
28.3g
29.6ml
 
F
C
300F
150C
325F
165C
350F
177C
375F
190C
400F
200C
425F
220C
450F
230C
475F
245C
500F
260C