icon

Gnocchi In Truffelsaus

Preview
origineel recept
56 keer bekeken
15 minuten
3 porties
Toegevoegd 2023-08-01
Geüpdatet 2023-08-01
Nederlands Italian Main VegetarianPastaWarm

Ingrediënten

3
Personen
500 gr Gnocchi
80 gr Truffeltapenade
250 gr Champignons
1 Uitje
1 teen Knoflook
100 ml Room (plantaardig)
Snuf Peper en zout
  Verse basilicum
50 gr Parmezaanse kaas
1 handje Pijnboompitten

Instructies

Kookmodus

  1. Kook de gnocchi 2 minuutjes beetgaar en giet daarna af.
  2. Rooster de pijnboompitten kort en zet aan de kant.
  3. Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een pan met een beetje olie.
  4. Snijd de champignons in plakjes en voeg ze toe en bak een paar minuten mee tot ze iets geslonken zijn.
  5. Voeg de gnocchi toe aan de pan en de truffeltapenade. Giet de room erbij en roer tot een saus, laat deze een paar minuutjes zachtjes pruttelen.
  6. Rasp de Parmezaanse kaas en roer deze er op het laatst door (bewaar een beetje voor de garnering).
  7. Serveer de truffel gnocchi in borden en garneer met verse basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen