Gnocchi Met Chorizo En Burrata
origineel recept
46
keer bekeken
25 minuten
2 porties
Toegevoegd 2025-02-16
Geüpdatet 2025-02-19
Nederlands
Italian
Main
Pork
Pasta
Warm
Ingrediënten
2
Personen
(gebaseerd op 2)
75 gram
Chorizo
15 gram
Basilicum
1
Bol burrata
400 gram
Gnocchi
1
Rode ui
2
Tenen knoflook
1
Courgette
400 gram
Cherrytomaten in blik
 
Chili vlokken (naar smaak)
 
Zout, peper en olie
Instructies
Kookmodus
Snijd de
chorizo
en groente in blokjes
Bak de
chorizo
in het eigen vet totdat de blokjes krokant zijn
Haal de
chorizo
uit de pan, giet het grootste deel van het vet over in een andere pan om de
gnocchi
in te bakken
Bak de
gnocchi
in de ene pan terwijl je de groente in de andere bakt, voeg eerst alleen
de ui
en de
knoflook
toe
Voeg later de paprika en
courgette
toe
Voeg later de tomaatjes toe
Laat even door pruttelen, voeg vlak voor serveren de
gnocchi
en de
chorizo
toe en pluk de
burrata
en verspreid over de pan
Beoordelingen
Log in om je eigen beoordeling te plaatsen
×
Unit
Grams
Milliliters
1 cup
227g
240ml
3/4 cup
170g
180ml
2/3 cup
151g
160ml
1/2 cup
114g
120ml
1/3 cup
76g
80ml
1/4 cup
57g
60ml
1 tbsp
15g
15ml
1 tsp
5g
5ml
1 lbs
454g
1 oz
28.3g
29.6ml
 
F
C
300F
150C
325F
165C
350F
177C
375F
190C
400F
200C
425F
220C
450F
230C
475F
245C
500F
260C