| 400 gram | Kipfilet |
|   | Peper en zout |
| 2 theelepels | Kerriepoeder |
| 2 theelepels | Komijnpoeder |
| 2 theelepels | Paprikapoeder |
| 350 gram | Kersen zonder pit, uit een pot |
| 50 gram | Roomboter |
| 1 | Ui, gesnipperd |
| 2 teentjes | Knoflook, geperst |
| 2 theelepels | Sambal oelek |
| 200 ml | Crème fraîche |
| 6 stukjes | Stemgember |
| 2 rollen | Bladerdeeg, vers |
| 2 eetlepels | Paneermeel |
| 50 gram | Oude kaas, geraspt |
| 1 | Ei |
| 1 eetlepel | Melk |
Voor de kerrie-mix: | |
| 1 theelepel | Uienpoeder |
| 3 theelepels | Kerriepoeder |
| 1 eetlepel | Bloem |
Kookmodus