icon

Wraps Met Kipschnitzel, Mais En Rozijnen

Preview
origineel recept
60 keer bekeken
13 minuten
4 porties
Toegevoegd 2024-02-25
Geüpdatet 2024-02-25
Nederlands Main ChickenWrapsAny temperature

Ingrediënten

4
Personen
1 el Arachideolie
4 Scharrelkipschnitzels
250 g Cherrytomaten
12.5 g Verse bieslook
340 g Mais in pot
150 g Peen julienne
50 g Rozijnen
4 el Milde halfvolle yoghurt
8 Volkoren tortillawraps

Instructies

Kookmodus

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in repen.
  2. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de bieslook fijn.
  3. Laat de mais uitlekken.
  4. Schep de cherrytomaten, bieslook, mais, peen julienne, rozijnen en yoghurt door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Verdeel de salade en schnitzelrepen over de wraps.
  7. Serveer de rest van de salade erbij.

Voedingswaarden

Energie585 kcal
Koolhydraten80 g
Natrium800 mg
Eiwit27 g
Vet16 g
Waarvan verzadigd3 g
Vezels7 g

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen

Daans persoonlijke chefkok

2024-03-10 13:59

F*cking lekker recept! 10 sterren als het kon! Ook heel makkelijk :)