icon

Gnocchi Kip Pesto

Preview
origineel recept
36 keer bekeken
35 minuten
4 porties
Toegevoegd 2024-01-08
Geüpdatet 2024-01-08
Nederlands Italian Main ChickenPastaWarm

Ingrediënten

4
Personen
500 gr Gnocchi
350 gr Kipfilet
75 gr Spekreepjes
1 Courgette
1 Ui
2 tenen Knoflook
4 el Pesto
100 ml Kookroom
  Peper
  Geraspte parmezaanse kaas

Instructies

Kookmodus

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snipper de ui, snijd de tenen knoflook fijn en de courgette in kleine blokjes.
  3. Bak de gnocchi in een koekenpan met een scheutje olie in 12 minuten goudbruin.
  4. Bak de spekreepjes in 4-5 minuten krokant in een koekenpan zonder olie.
  5. Bak in de pan waar de spekjes in gebakken zijn, in het losgekomen vet, de ui, knoflook en courgette aan.
  6. Voeg na 3-4 minuten de kip toe en bak even kort mee totdat de kip is dichtgeschroeid.
  7. Schep dan alles in een ovenschaal samen met de gnocchi en de spekjes.
  8. Meng de pesto en kookroom door elkaar en giet daarna over de inhoud in de ovenschaal.
  9. Tot slot wat geraspte parmezaanse kaas erover en dan zet je de ovenschaal nog 10-15 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten.

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen