Gnocchi Kip Pesto
origineel recept
36
keer bekeken
35 minuten
4 porties
Toegevoegd 2024-01-08
Geüpdatet 2024-01-08
Nederlands
Italian
Main
Chicken
Pasta
Warm
Ingrediënten
4
Personen
(gebaseerd op 4)
500 gr
Gnocchi
350 gr
Kipfilet
75 gr
Spekreepjes
1
Courgette
1
Ui
2 tenen
Knoflook
4 el
Pesto
100 ml
Kookroom
 
Peper
 
Geraspte parmezaanse kaas
Instructies
Kookmodus
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snipper de
ui
, snijd de tenen
knoflook
fijn en de
courgette
in kleine blokjes.
Bak de
gnocchi
in een koekenpan met een scheutje olie in 12 minuten goudbruin.
Bak de
spekreepjes
in 4-5 minuten krokant in een koekenpan zonder olie.
Bak in de pan waar de spekjes in gebakken zijn, in het losgekomen vet, de
ui
,
knoflook
en
courgette
aan.
Voeg na 3-4 minuten de kip toe en bak even kort mee totdat de kip is dichtgeschroeid.
Schep dan alles in een ovenschaal samen met de
gnocchi
en de spekjes.
Meng de
pesto
en
kookroom
door elkaar en giet daarna over de inhoud in de ovenschaal.
Tot slot wat
geraspte parmezaanse kaas
erover en dan zet je de ovenschaal nog 10-15 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten.
Beoordelingen
Log in om je eigen beoordeling te plaatsen
×
Unit
Grams
Milliliters
1 cup
227g
240ml
3/4 cup
170g
180ml
2/3 cup
151g
160ml
1/2 cup
114g
120ml
1/3 cup
76g
80ml
1/4 cup
57g
60ml
1 tbsp
15g
15ml
1 tsp
5g
5ml
1 lbs
454g
1 oz
28.3g
29.6ml
 
F
C
300F
150C
325F
165C
350F
177C
375F
190C
400F
200C
425F
220C
450F
230C
475F
245C
500F
260C