icon

Eiwitrijke Carpaccio Bommetjes

Preview
origineel recept
55 keer bekeken
2 porties
Toegevoegd 2023-12-25
Geüpdatet 2024-01-06
Nederlands Appetizer BeefRoom temperature

Ingrediënten

2
Personen
1 Tomaat
1/4 Komkommer
2 el Pijnboompitten
2 el Friteslijn
1 el Truffeltapenade
1 el Parmezaanse kaas
1 Verpakking carpaccio
2 Handjes rucola

Instructies

Kookmodus

  1. Snijd de tomaat doormidden en haal de zaadjes eruit. De buitenkant snijd je in kleine stukjes.
  2. Snijd ook de komkommer in kleine blokjes.
  3. Doe deze in een schaaltje, samen met de pijnboompitten, friteslijn, truffeltapenade en parmezaanse kaas. Meng dit door elkaar.
  4. Bedek 2 schaaltjes met vershoudfolie en leg de carpaccio hierin.
  5. Schep het mengsel in de schaaltjes en sluit af met de vershoudfolie.
  6. Je kunt hem optioneel nu even laten opstijven in de koelkast, maar je kunt hem ook meteen serveren.
  7. Verdeel de rucola over 2 bordjes en leg de bollen hier bovenop.
  8. Eet smakelijk!

Voedingswaarden

Kcal233
Koolhydraten9g
Vet16g
Eiwit17g

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen