Eiwitrijke Carpaccio Bommetjes
origineel recept
55
keer bekeken
2 porties
Toegevoegd 2023-12-25
Geüpdatet 2024-01-06
Nederlands
Appetizer
Beef
Room temperature
Ingrediënten
2
Personen
(gebaseerd op 2)
1
Tomaat
1/4
Komkommer
2 el
Pijnboompitten
2 el
Friteslijn
1 el
Truffeltapenade
1 el
Parmezaanse kaas
1
Verpakking carpaccio
2
Handjes rucola
Instructies
Kookmodus
Snijd de
tomaat
doormidden en haal de zaadjes eruit. De buitenkant snijd je in kleine stukjes.
Snijd ook de
komkommer
in kleine blokjes.
Doe deze in een schaaltje, samen met de
pijnboompitten
,
friteslijn
,
truffeltapenade
en
parmezaanse kaas
. Meng dit door elkaar.
Bedek 2 schaaltjes met vershoudfolie en leg de
carpaccio
hierin.
Schep het mengsel in de schaaltjes en sluit af met de vershoudfolie.
Je kunt hem optioneel nu even laten opstijven in de koelkast, maar je kunt hem ook meteen serveren.
Verdeel de
rucola
over 2 bordjes en leg de bollen hier bovenop.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden
Kcal
233
Koolhydraten
9g
Vet
16g
Eiwit
17g
Beoordelingen
Log in om je eigen beoordeling te plaatsen
×
Unit
Grams
Milliliters
1 cup
227g
240ml
3/4 cup
170g
180ml
2/3 cup
151g
160ml
1/2 cup
114g
120ml
1/3 cup
76g
80ml
1/4 cup
57g
60ml
1 tbsp
15g
15ml
1 tsp
5g
5ml
1 lbs
454g
1 oz
28.3g
29.6ml
 
F
C
300F
150C
325F
165C
350F
177C
375F
190C
400F
200C
425F
220C
450F
230C
475F
245C
500F
260C