| 300 g | Volkoren penne |
| 190 g | Rode pesto |
| 100 g | Creme fraice |
|   | Rucola |
| 2 | Tomaten |
| 2 | Paprikas |
| 3 | Teentje knoflook |
| 30 g | Pijnboompitten |
| 60 g | Zongedroogde tomaten |
| 50 g | Parmezaan |
| 500 g | Kipfilet |
| 2 el | Olijfolie extra vierge |
|   | Peper |
|   | Zout |
Kookmodus
Je kan ook courgette gebruiken als toevoeging of vervanging van de paprika.
| Calorieën | 890.28 kcal |
| Koolhydraten | 73.57 g |
| Waarvan suikers | 6.35 g |
| Vet | 37.94 g |
| Waarvan verzadigd | 7.22 g |
| Proteïnen | 56.99 g |
| Vezels | 13.03 g |