icon

Gnocchi Ovenschotel Met Romige Kip

Preview
origineel recept
44 keer bekeken
40 minuten
4 porties
Toegevoegd 2023-08-01
Geüpdatet 2023-08-01
Nederlands Main ChickenPastaWarm

Ingrediënten

4
Personen
4 el Milde olijfolie
800 g Koelverse gnocchi
250 g Kastanjechampignons
350 g Kipdijfilet
250 g Cherrytomaten
185 g Paturain cuisine knoflook & fijne kruiden
100 g Geraspte belegen kaas
7.5 g Verse basilicum

Instructies

Kookmodus

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudgeel.
  2. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Snijd de kipdijfilet in blokjes. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.
  3. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de gnocchi toe aan de kip. Roer de Paturain Cuisine erdoor en warm 1 min. mee. Breng op smaak met peper.
  4. Verdeel het mengsel over de ovenschaal en strooi de kaas erover. Bak de gnocchischotel ca. 15 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten en lichtbruin is. Snijd het basilicum grof en verdeel over de ovenschotel.

Voedingswaarden

Energie805 kcal
Koolhydraten69g
Natrium1280mg
Eiwit33g
Vet41g
Waarvan verzadigd17g
Vezels9g

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen

Corien

2024-02-02 13:50

Lekker om ook een courgette toe te voegen.