icon

Wentelteefjes

Preview
origineel recept
39 keer bekeken
8 porties
Toegevoegd 2025-06-08
Geüpdatet 2025-06-10
Nederlands Breakfast VegetarianBreadWarm

Ingrediënten

8
Personen

Ingrediënten

8 Sneetjes brood
2 Eieren
250 ml Melk
16 gram Vanillesuiker
2 tl Kaneel

Instructies

Kookmodus

  1. Doe de eieren, melk, vanillesuiker en kaneel in een kom en klop met een garde door elkaar.
  2. Neem een lage schaal of diep bord en giet het mengsel hierin.
  3. Doop de sneetjes in het mengsel.
  4. Zorg dat ze het mengsel goed opnemen aan beide kanten.
  5. Meestal is 1 minuut per kant genoeg, maar dat hangt er vanaf hoe oud (en droog) het brood is.
  6. Verhit wat boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes gaar en goudbruin aan beide kanten.
  7. Wij bakken ze hier altijd in rondes zodat iedereen ze lekker warm en vers op kan eten, dan zijn ze het lekkerst.

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen