Voor de falafel | |
| 1 blik | Kikkererwten | 
| 1 | Ui | 
| 2 | Tenen knoflook | 
| 15 g | Verse platte peterselie | 
| 15 g | Verse koriander | 
| 2 el | Kikkererwtenmeel | 
| ½ tl | Zout | 
| 1 tl | Gemalen komijn | 
| 1 tl | Gemalen koriander | 
| 1 tl | Chilivlokken of cayennepeper | 
| ½ tl | Paprikapoeder | 
Voor de salade | |
| 3 | Midi komkommers | 
| 300 g | Tomaten | 
| 1 | Grote rode ui | 
| 1 tl | Sumac | 
| ½ tl | Zout | 
| 2 el | Citroensap | 
| 2 el | Olijfolie | 
Voor het serveren | |
| 4 stuks | Libanees brood | 
| 1 bakje | Pittige hummus | 
|   | Optioneel | 
| Paar el | Tahin | 
|   | Feta of witte kaas | 
Kookmodus