icon

Champignonragout

Preview
origineel recept
25 keer bekeken
15 minuten
6 porties
Toegevoegd 2024-11-23
Geüpdatet 2024-11-23
Nederlands Appetizer VegetarianWarm

Ingrediënten

6
Personen
6 Pasteibakjes
  Of 2 rollen bladerdeeg
1 Ui
1 teen Knoflook
250 gram Champignons
50 gram Roomboter
50 gram Bloem
500 ml Bouillon
150 gram Boursin truffelsmaak
  Olie
  Peper
  Gedroogde tijm

Handig om te hebben:

  Uitsteekvorm ster (optioneel)

Instructies

Kookmodus

  1. Verhit een beetje olie in de pan, fruit de ui en knoflook even aan en voeg dan de champignons toe.
  2. Bak de champignons mee tot ze gaar zijn.
  3. Doe de boter erbij en voeg zodra deze gesmolten is ook de bloem toe.
  4. Bak even mee en doe dan de bouillon erbij, roer het geheel door.
  5. Voeg de Boursin truffelsmaak toe en meng tot deze gesmolten is.
  6. Laat even zachtjes pruttelen zodat de ragout mooi indikt.
  7. Breng op smaak met zwarte peper en eventueel een beetje tijm.
  8. Serveer de ragout in de pasteibakjes en geniet ervan!

Beoordelingen

Log in om je eigen beoordeling te plaatsen