Snijd de broccoli in roosjes en de preien in ringen.
Kook de broccoli 15-20 minuten gaar in een pan met heet water.
Mix in een kom de créme fraîche met de mosterd. Roer goed door tot er een gladde mosterd pasta is ontstaan.
Rooster de pijnboompitjes en macademia noten op laag vuur, regelmatig keren. Rooster tot er een mooi bruin laagje is ontstaan (zorg dat het niet zwart wordt).
Bak ondertussen de preien in een hapjespan met 1,5 el olie tot de ringen mooi loslaten. Blijf goed roerbakken.
Voeg in een braadpan een dikke laag olie toe. Zet het vuur hoog op. Frituur de Gnocchi in de pan 7-10 minuten totdat ze mooi goudbruin of knapperig zijn. Regelmatig scheppen.
Voeg voor extra smaak bij de olie ook nog braadboter toe.
Sommige gnocchi worden niet goudbruin, maar zijn goed wanneer ze goed knapperig zijn. Ligt aan het soort gnocchi wat je hebt.
Giet de Broccoli af en voeg deze samen met de mosterd pasta toe bij de prei. Zet het vuur laag op met een deksel zodat hij goed warm wordt.
Wanneer de gnocchi klaar is, giet de olie uit de pan in de gootsteen.