For the salmon marinade | |
| 2 tbsp | Olive oil |
| 1 tsp | Dijon mustard |
| 1/2 of a | Lemon juice |
| 1/2 tsp | Smoked paprika |
| 1/2 tsp | Garlic powder |
| 3 | Salmon portions |
|   | Salt & pepper (to taste) |
For the orzo | |
| 2 tbsp | Olive oil |
| 6 cloves | Garlic (minced) |
| 1 tsp | Fresh rosemary |
| 1 | Chicken bouillon cube |
| 1 cup | Orzo |
| 2.5 cup | Water |
| 1/2 cup | Heavy cream |
| 1/2 stick | Butter |
| 1/4 cup | Water (if needed) |
| 1 tsp | Red pepper flakes |
| 2 tbsp | Fresh parsley |
| 1/2 cup | Gouda (shredded) |
| 1/4 cup | Parmesan/pecorino romano |
|   | Salt (to taste) |
|   | Black pepper (to taste) |
|   | White pepper (to taste) |
| 1/2 of a | Lemon juice |
Cooking mode
Martijn
2024-11-26 18:04
Gemaakt met vega zalm, hij was een beetje aan de zoute kant. Zelf heb ik hem met sperziebonen geserveerd, dit was een lekkere toevoeging die het zoute wat compenseert.