Voor de salade | |
| 2 | Uien |
| 1,5 el | Turkse tomatenpuree |
| 1 tl | Pulbiber |
| 1 tl | Isot |
| 1 tl | Sumak |
| 1 el | Granaatappelstroop |
|   | Zout |
| 3 el | Olie |
Voor de tahinisaus | |
| 2 el | Tahini |
| 1 | Teentje knoflook |
| 4 el | Mayonaise |
| 1/2 | Citroensap |
|   | Zout |
Voor de kebab | |
| 1 kg | Kippendijen |
| 1 | Ui |
|   | Bosje peterselie |
|   | Half puntpaprika |
| 1 tl | Komijnpoeder |
| 1 tl | Paprikapoeder |
| 1 tl | Chilivlokken |
| 1 tl | Zwarte peper |
| 2 tl | Pimentkruiden |
|   | Zout |
| 3 el | Olijfolie |
Kookmodus