Voor de pasta | |
| 1 el | Olijfolie |
| 1 | Ui |
| 2 | Teentjes knoflook |
| 2 | Tomaten, in blokjes |
| 1 el | Tomatenpuree |
| 15 g | Verse dille (incl. steel), fijngehakt |
| 1 tl | Gemalen komijn |
| 1 tl | Paprikapoeder |
| 1 tl | Chilivlokken |
| 1 tl | Zout |
| 250 g | Pasta naar keuze |
| 1 blokje | Groentebouillon |
| 1000 ml | Water |
| 380 g | Linzen @hakgroenten uit pak |
|   | Optioneel: 2 el kappertjes of een handje olijven |
|   | Peper en zout naar smaak |
| 2 el | Griekse yoghurt pp |
Sticky halloumi | |
| 1 blok | Halloumi (of grillkaas) |
| 1 el | Honing |
| 1 tl | Chilivlokken |
| 1 el | Olijfolie |
Kookmodus